Isnin, 28 September 2009

BERAYA DI RUMAH KAWAN2..WAKIL KELAB...HUHU..

ean:aku memang tengah lapo ni suraya....tuan rumah blom jemput aku makan je
suraya: sabo2 ean..syidah kata banyak lagi kat dapo tu ko jgn risau

dah nak balik ni..
meriah tul..mak2 bersama anak2...
hidangan dari tuan rumah yang memang lemah lembut orangnya sejak dulu..norasyidah anuar

7 syawal lepas kami pegi beraya kerumah beberapa orang rakan2 kami...dah lama tk buat beraya camni..walaupun tk ramai tapi tetap meriah..lagi2 dengan kehadiran anak2 ean dan anak buah derma dan anak suraya...apa yg seronoknya selain kami yang mak2nya sememangnya bersahabat anak2 kami juga bersahabat....heheh...camne kecohnya mak gitu le kecohnya anak..ean jgn marah..ank ko memang peramah habis...walaupun masing2 kepenatan tapi we all enjoy...so sahabat2 semua next year bleh le kita wat baraan cam dulu2 ek....then lagi satu tak lama lagi kelab kita akan buat open house raya..so alert the information...

2 ulasan:

THE EMPEROR OF CACINSTER berkata...

oit hang..malu aku..bila masa pulak ko hamik gambor aku tgh amik lauk? ish2...malu haku..nasib le baik ko tak hamik gambo aku tgh menyuap..mau lari semua org tgk gigi jaws aku nih! kihkihkih!!

Ummi Sue berkata...

WAKAKAK...SAJE JE CANDID U....